Maalaustyöt

Viimeistellyt maalaustyöt sisä- ja ulkopinnoille | Kuopio

Maalausliike Karttunen Oy maalaa sekä sisä- että ulkokohteita vuosikymmenien tuomalla ammattitaidolla. Teemme työmme sovitusti pohjatöistä ja maalien hankkimisesta aina nurkkien viimeistelyyn asti avaimet käteen -palveluna, minkä ansiosta asiakkaamme voi luottaa tehokkaaseen työskentelyyn sekä laadukkaaseen työnjälkeen. Palvelemme sekä yritys- että yksityisasiakkaita pääasiassa Kuopion ja lähikuntien alueella.

Sisämaalaus & tapetointi

Sisätilojen maalaus ja tapetointi ovat projekteja, jotka edellyttävät huolellista suunnittelua, ammattitaitoisia tekijöitä, laadukkaita työvälineitä sekä toimivia työmenetelmiä. Näin niin pienet kuin suuret maalaus- ja tapetointityöt sujuvat onnistuneesti alusta loppuun asti, eikä epätasaista maalausjälkeä tai ryppyistä tapettia tarvitse lähteä korjaamaan jälkikäteen. Maalausliikkeemme avulla varmistat, että saat kauniin ja kestävän lopputuloksen kerralla!

Ulkomaalaus & julkisivumaalaus

Siisti julkisivu antaa huolitellun yleisilmeen koko talolle. Teemme julkisivujen ja muiden ulkokohteiden maalaustöitä sekä julkisivujen pinnoituksia sekä uudis- että remonttikohteisiin, omakotitaloista aina kerrostaloihin asti. Olemmekin luotettava valinta myös laajoihin julkisivujen maalaus- ja pinnoitustöihin.   Tutustu myös tasoite- ja rappaustöihimme »

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »