Maalausliike Karttunen Oy

Maalaus- ja tasoitetyöt vankalla otteella | Kuopio

Maalausliike Karttunen Oy on maalausalan monipuolinen toimija, jolta onnistuvat niin maalaus- ja tasoitetyöt kuin tapetointi- ja rappausprojektit. Palvelemme rakennusliikkeitä ja taloyhtiöitä sekä muita yritys- ja yksityisasiakkaita pääasiassa Kuopiossa ja lähialueilla. Maalausliikkeemme on perustettu jo vuonna 1985, joten olemme nähneet ja tehneet vuosien varrella mitä erilaisimpia maalaus- ja tasoitekohteita. Vuonna 1998 yrityksemme johtoon siirtyi Jussi Karttunen sukupolvenvaihdoksen seurauksena. Kuulumme Itä-Suomen Pintaurakoitsijoihin.

Teemme maalaus-, tasoite-, tapetointi- ja rappaustöitä kaikenlaisiin kohteisiin julkisivuista sisätiloihin. Työskentelemme asiakasta kuunnellen ja toteutamme uudet pinnat sovitussa aikataulussa aina avaimet käteen -valmiiksi asti. Yli 30 vuoden alan kokemus, laaja-alainen ammattitaito sekä toimivat työmenetelmät ja -välineet takaavat tasokkaat maalaus- ja tasoitepalvelut sekä onnistuneen ja kestävän työjäljen vaativissakin kohteissa. 

Olipa kyseessä sisätilojen maalaus tai julkisivun rappaus, me tuotamme aina laadukasta työnjälkeä sovittua aikataulua noudattaen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kohteestasi!

teknostikkurilapuijon värirtvwebernaumanenkiilto